이름 | 타마가와 야마하이 준마이 무로카 나마 겐슈 RED Label |
도수 | 20도 |
용량 | 720ml |
가격대 | 약 4,000엔 |
회사 | 키노시타 양조장 |
정미율 | 66% |
쌀품종 | 기타니시키 |
지역 | 교토 |
종류 | 준마이, 겐슈, 야마하이 |
일본주도 | 3.5 |
산도 | 2.6 |
*스튜, 구운고기, 굴, 블루 치즈 등과 페어링
**키노시타 브루어리
https://www.kyotobythesea.com/kinoshita
Kyoto by the Sea origin of Japan
Naturally produced sake produced by the yeast living in the sake brewery built in the Edo period. Founded in 1842, Kinoshita Sake Brewery is known for their sake, branded "Tamagawa". Immediately after taking his position with Kinoshita, master brewery Phil
www.kyotobythesea.com
***업계 최초 외국인 마스터 양조장 필립 하퍼
**** 여과하지 않은 원주, 천연 효모, 적당한 신맛.
'LIQUOR' 카테고리의 다른 글
[와인]실레니 스트레이츠 그랑 리저브( Sileni Straits Grand Reserve Sauvignon Blanc 2022) (0) | 2025.03.26 |
---|---|
[와인]예르만, 피노 그리지오 2022(2022 Pinot Grigio, Jermann) (0) | 2025.03.20 |
[맥주] 리사일런스 Resilience beer -2024- 사워 에일(feat. 숙성도) (1) | 2025.02.03 |
[니혼슈] 쿠헤이지 쿠로다쇼 후쿠지 2019(黒田庄町福地) (1) | 2025.01.23 |
[니혼슈]이마요 쓰카사 준마이 다이긴죠 이마다시 극상 SUPREME 720ml (純米大吟醸 今代司 極上 桐箱入り) (0) | 2025.01.15 |